Persoonlijke ontwikkeling

Op deze plaats ga ik verder in op persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je weet dat je hoogbegaafd bent en je hebt erkent dat dit is wat er met je aan de hand is, dan komt de vraag vanzelf hoe nu verder?

Dan worden vragen als Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat moet ik nu doen? vanzelf relevant en begint er een zoektocht. Met deze zoektocht wil ik je helpen een start te maken. Al vele mensen hebben in mijn praktijk deze start gemaakt en tot mijn geluk kan en mag ik zeggen, meestal met zeer goede resultaten. Uiteraard hangt het resultaat af van je eigen wil en je doorzettingsvermogen om wat te veranderen.

Je kunt de wereld niet veranderen, alleen jezelf. Dat is al moeilijk genoeg. Maar eigenlijk is het het enige doel van je verblijf hier op aarde. Een betere versie van jezelf creëren. Al het andere is materiaal om dat te doen.

Ik wens je heel veel succes met jouw zoektocht. Soms zal hij moeilijk zijn, maar er zullen ook vele mooie momenten zijn. Geniet daarvan. Ze geven je energie voor als het even lastig is.