Contact

Hoogbegaafdheid in het Juiste Perspectief is de website van Mind in Development.

Voor het maken van een coachingsafspraak kun je uitsluitend contact met mij opnemen per telefoon, Whatapp of SMS. Ik ben het best te bereiken op werkdagen na kantoortijden. Ik heb ook nog een baan van 32 uur in de week en moet dus zuinig zijn op de vrije uren. Durf jij een werkelijke verandering aan te gaan, neem dan contact op met:

Mind in Development

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
The Netherlands
M: 06-51855944
E: mind@mindindevelopment.nl (Alleen voor het toezenden van afgesproken materialen. Ik lees mijn mail zeer onregelmatig omdat ik voor mijn werk al 32 uur per week achter de computer zit. Voor doorverwijzingen lees de tekst hieronder svp.)
KVK: 09106195
BTW: op aanvraag (ivm BSN in het nummer)
Mind in Development is een Eenmanszaak.

 

De kosten van coaching bedragen € 80,- per uur, contant af te rekenen, of ter plekke over te schrijven, na afloop van ieder gesprek.
De kosten van Introspective Hypnosis sessies bedragen € 300,- en duren 3 tot 4 uur. Eerst voeren we een intakegesprek, daarna breng ik je onder hypnose en volgt een sessie van 1 tot 1,5 uur. Contact af te rekenen, of ter plekke over te schrijven, na afloop van de sessie.

Meer informatie over coaching vind je ook op mijn website www.mindyourspirit.nl.

Je bent van harte welkom!

 

Doorverwijzingen
Ik voorzie niet in doorverwijzingen naar andere coaches of therapeuten. Door de explosieve groei in aanbieders op het gebied van hoogbegaafdheid in de afgelopen paar jaar, kan ik daar geen zinnig oordeel meer over vormen. Ik weet alleen wat ik in mijn spreekkamer doe en niet wat anderen doen of zeggen. Ik kan je dan ook alleen wat vertellen over hoe ik mijn coaching invul. Mensen komen vanuit heel het land naar mij toe en doen dat met grote tevredenheid. Wil je iemand in je buurt? Ook prima. Dan raad ik je aan te zoeken op internet en het gewoon te proberen. Volg je gevoel en je komt daar waar je moet zijn.

Meer uitleg en informatie over hoogbegaafdheid en alles wat daar bij komt kijken, hoe je kunt leren weer lekker in je vel te zitten, je dromen waar te maken en veel gelukkiger te worden, vind je binnen het abonnementsgedeelte van deze site. Hier kun je je aanmelden.