Contact

Hoogbegaafdheid in het Juiste Perspectief is de website van Mind in Development.

Voor het maken van een coachingsafspraak kun je uitsluitend contact met mij opnemen per telefoon, Whatapp of SMS. Ik ben het best te bereiken op werkdagen na kantoortijden. Ik heb een baan van 40 uur in de week en moet dus zuinig zijn op mijn vrije uren waarin ik nog coach. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het werken met mensen die echt graag willen dat hun leven veranderd en niet bang zijn om die verandering aan te gaan.

Mind in Development

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
The Netherlands
M: 06-51855944
E: mind@mindindevelopment.nl (Alleen voor het toezenden van afgesproken materialen. Ik lees mijn mail zeer onregelmatig, zit voor mijn werk al 40 uur per week achter de computer en heb daar thuis erg weinig tijd meer voor. Voor doorverwijzingen lees de tekst hieronder svp.)
KVK: 09106195
BTW: NL813059483B01
Mind in Development is onderdeel van Ammi B.V.

 

De kosten van coaching bedragen € 80,- per uur, contant af te rekenen na afloop van ieder gesprek.

Meer informatie over coaching vind je ook op mijn website www.mindyourspirit.nl.

Je bent van harte welkom!

 

Doorverwijzingen
Ik voorzie niet in doorverwijzingen naar andere coaches of therapeuten. Door de explosieve groei in experts op het gebied van hoogbegaafdheid in de afgelopen paar jaar, kan ik daar geen zinnig oordeel meer over vormen. Ik weet alleen wat ik in mijn spreekkamer doe en niet wat anderen doen of zeggen. Ik kan je dan ook alleen wat vertellen over hoe ik mijn coaching invul. Mensen komen vanuit heel het land naar mij toe en doen dat met grote tevredenheid. Wil je iemand in je buurt? Dan raad ik je aan te zoeken op internet en het gewoon te proberen.

Meer uitleg en informatie over hoogbegaafdheid en alles wat daar bij komt kijken, hoe je kunt leren weer lekker in je vel te zitten, je dromen waar te maken en veel gelukkiger te worden, vind je binnen het abonnementsgedeelte van deze site. Hier kun je je aanmelden.