Contact

Hoogbegaafdheid in het Juiste Perspectief is de website van Mind in Development.

Voor het maken van een coachings- of hypnoseafspraak kun je uitsluitend contact met mij opnemen per telefoon, Whatapp of SMS. Ik ben het best te bereiken op werkdagen na kantoortijden. Durf jij een werkelijke verandering aan te gaan, neem dan contact op met:

Mind in Development

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
Mijn praktijkruimte bevindt zich momenteel in Arnhem.

M: 06-51855944
E: mind@mindindevelopment.nl (Alleen voor het toezenden van afgesproken materialen. Ik lees mijn mail zeer onregelmatig, soms enkele dagen niet. Voor doorverwijzingen lees de tekst hieronder svp.)
KVK: 70146926
BTW: op aanvraag (ivm BSN in het nummer)
Mind in Development is een Eenmanszaak.

De kosten van coaching bedragen € 80,- per uur, contant af te rekenen, of ter plekke over te schrijven, na afloop van ieder gesprek.
De kosten van Introspective Hypnosis sessies bedragen € 300,- en duren 3 tot 4 uur. Eerst voeren we een intakegesprek, daarna breng ik je onder hypnose en volgt een sessie van 1 tot 1,5 uur. Contact af te rekenen, of ter plekke over te schrijven, na afloop van de sessie.

Meer informatie over coaching vind je ook op mijn website www.mindyourspirit.nl.

Je bent van harte welkom!

Doorverwijzingen
Ik voorzie niet in doorverwijzingen naar andere coaches of therapeuten. Door de explosieve groei in aanbieders op het gebied van hoogbegaafdheid in de afgelopen paar jaar, kan ik mij daar geen zinnig oordeel meer over vormen. Ik weet alleen wat ik in mijn spreekkamer doe en niet wat anderen doen of zeggen. Ik kan je dan ook alleen wat vertellen over hoe ik mijn coaching invul. Mensen komen vanuit heel het land naar mij toe en doen dat met grote tevredenheid. Wil je iemand in je buurt? Dat is ook prima. Mijne enige raad kan dan zijn iemand te zoeken op internet en het gewoon te proberen. Volg je gevoel en je komt daar waar je moet zijn.

Niet goed, geld terug garantie

Mocht je na 6 maanden vinden dat ons gesprek je helemaal niets heeft opgeleverd en je kunt dat mij goed uitleggen, dan ben ik bereid om je je geld terug te geven. Ik ben er echter van overtuigd dat deze service overbodig is wanneer jij werkelijk toe bent aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aansprakelijkheid

Ik maak je erop attent dat Esther-Marieke Dekens geen beloftes of garanties geeft aangaande de healing- , Personal Coaching en hypnosesessies. Noch is zij aansprakelijk voor jouw specifieke gezondheidsproblemen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei, het toezien op en het continueren van jouw eigen medische behandeling en zorg. Esther-Marieke stelt geen diagnoses en zal nooit een advies geven aangaande je medicatie. Als zij daar al iets over zegt is dat niet meer dan haar eigen mening en advies en geeft nimmer de verplichting tot opvolging. Alle medische vragen betreffende jouw ziektebeeld en voorgeschreven medicijnen dien je met je arts of specialist te bespreken.